Dry Hyrdaulic vann absorbent bur

E-post
Syrefast bur for Vann absorbent i tøffe miljø
Pris:
Tilbudspris: kr400,00
Beskrivelse

HYDRAULIKKOLJE VANN ABSORBERER BUR

 Dry Hydraulics hydraulikk olje vann absorbent fjerner hele tiden alt vann (bundet, fritt, emulgert) i hydraulikkoljen.

Verdens FØRSTE og ENESTE patentsøktemolekulærevannabsorbenter som kontinuerlig fjerner ALLE former for vann (bundet, fritt,emulgert) i hydraulikkvæsker!

Den geniale løsning for anleggsmaskiner, verkstedsmaskiner, kraner, fiskebåter, traktorer osv som bruker hydraulikkolje. Er oljen blitt hvit/lys, uklar? Da er det som regel mye vann i oljen. Denne nye geniale løsningen er ypperlig til å fjerne allt vann i oljen, og det bevarer oljen mye lenger og maskinen yter bedre og det minsker slitasjen og filterproblemer. Ikke før nå har man kunne fjerne vannet effektivt på maskiner i drift på en enkel, rimelig og sikker måte!

Heng strømpen ned i oljen og la den henge noen dager, og vannet absorberes, og oljen blir klar igjen. Forlenger levetiden på maskinene. Forlenger levetiden på en brukbar olje. Slipper å skifte ut store mengder olje pga kondens i systemet.

Dette produktet er et bur for bruk i tøffe miljøer, og beskytter posen med vannabsorbent, feks i hydraulikktanker i bruk på maskiner, da den ellers kan legge seg rundt filter osv..

Produktet inneholder:

-Syrefast bur for Standard enhet på 29cm med diameter 2,5cm. Holder til 76 liter olje. (koble sammen flere for større tanker)

-120cm syrefast lenke og en sammenkoblingslenke.

Inneholder ikke selve vannabsorbenten, kjøpes utenom.

 

 

Utvalgte produkter