Steinløfteøre 32mm

E-post
Løftekile for stein og betongklosser for 32mm hull
Løftekile
Pris:
Tilbudspris: kr1250,00
Type

Beskrivelse

Nå er det blitt enkelt å løfte stein med gravemaskin, truck, hjullaster eller annet lignende redskap! Man borer et 32-34 mm hull midt i steinen som er 11 cm dypt minimum. Deretter settes løftekilen ned i hullet og strammes til ved å vri toppen rundt. Bruk deretter en stor sjakkel for å henge løftekjetting eller stropp til løftekilen. Viktig at hullet er nærmest mulig sentertyngdepunkt i steinen, slik at den ikke blir hengende skjevt. Deretter kan man løfte stein opp til ca 4-5 tonn med egnet maskin eller talje. Men pass opp og gå ALDRI under stein hengende i kilen, og aldri heis steinen over ting som kan bli ødelagt hvis steinen skulle falle av ved for eksempel svakheter i steinen, eller splitting av steinen. Derfor skal man alltid bruke den med stor forsiktighet! Ikke bor hullet i sprekker eller andre svake punkt.

Ypperlig ved bygging av steinmur og annet steinarbeid!

 

Kilens løftehull har en diameter på 23,5 mm slik at en stor sjakkel med 20mm bolt er ypperlig tilbehør.

 

Kilen er IKKE sertifisert, og kan ikke sertifiseres! Det er fordi den er avhengig av steinens egenskaper. Steinen kan være dårlig eller full av sprekker, slik at den sprekker eller løsner..

Har testet den på 8,5 tonns stein uten problem.

Ved bruk av flatmeiselbor eller bor til elektrisk maskin, bør man bruke 34mm diameter, da hullene ikke blir helt runde, så kan de bli veldig trange.

Sjekk anbefalt bor nedenfor til elektrisk borhammer.

Velg med eller uten sjakkel (3/4" / 19mm)

Utvalgte produkter