Frostfri Slange Polarflex

Email
Polarflex Pirit Pro Frostfri Slange 25m
Price:
Sales price: kr3000,00
Størrelser

Description

Frostfritt vann og avløp utendørs er en utfordring i veldig mange sammenhenger, her finner du geniale løsninger i form av oppvarmede slanger som benytter 220V. Når det gjelder slangetrommelen så er det selve trommelen som varmer opp slangen, slik at trommelen kan henge utendørs hele året, trommelen holder opprullet slange frostfri helt ned til minus 25 grader. For standarslanger og industrislanger så er det innebygget varmeelementer som sørger for frostfritt vann og avløp helt ned til minus 41 grader. Alle slanger har automatisk innebygget termostat som slår av og på varme ved behov.

Helårsvann med Polarflex frostfrie vann og avløpsslanger! Om sommeren legger du slangen på bakken, eller i trekkerør i bakken = sommervann. Når kulda kommer slår termostaten inn = vintervann. Genialt enkelt!

Polarflex Pirit Pro varmeslange er vår mest allsidige slange til alle typer formål for fremføring av vann. Kraftig PVC-armert slange med innstøpte varmetråder, kan seriekobles med nytt strømpunkt per slangeenhet, tåler å fryse/tine, innebygd selvregulerende termostat som slår seg på automatisk for å unngå frostproblematikk. Frostfri vann og avløpsslange. Komplett, klar til bruk.

 

Specification

Type 1/2"                                     1"
Vekt (kg) 10 kg                                   16kg
Art.nr PI0003                                 PI0005
Innvendig (mm) 13 mm                                 25,4 mm
Effekt (watt) 484W                                   597W
Hrtz 50                                       50
Lengde (meter) 25 meter                             25
Innvendig (inches) 1/2"                                   1"
Amp 2,20A                                 2,7A
Koblinger 3/4” han-hun                      Camlock
Forpakning 1                                       1
Volt 220- 1 fas                          220- 1 fas
NRF 2397543                           2397546

 

Disse underliggende instruksjoner vil gi deg frostfritt vann i lang tid når behovet er der.

POLARFLEX PIRIT innehar sertifikater av MET labs, et Amerikansk godkjent testlaboratorium, og er sertifisert i henhold til CE, FDA, EC,CSA (C22.2 NO.72#E112826) sikkerhetsstandard for elektronisk oppvarming og er FDA godkjent for drikke vann.

KONTINUERLIG ELLER PERIODISK BRUK:

Din utvendige vannkran  frostsikres alternativ bruke frostfri utekran. Skal du kople flere slanger sammen må du bruke NITO koplinger og alle skjøtestykker må isoleres tilstrekkelig med isoleringsmuffer. Kontroller at termostaten på slangen må og skal eksponeres mot den ytre temperaturen. Termostaten er plassert i krympehylsen på slangen (Den lille rektangulære hevelsen under krympehylsa er selve termostaten) på Orange slange, mens de blå slangene er utstyrt med utenpåliggende termostat (Orange brakket med grønn kabel)Denne termostaten må eksponeres for omgivelsene (ytre) temperatur for og regulere slangens varme på en riktig måte.

Husk alltid å ta av POLARFLEX PIRIT slangen fra vannkrana om ikke slangen er i bruk.

VANLIGE SPØRSMÅL:

Kommer min POLARFLEX PIRIT slange til å varme opp vannet?

Ja, hvis vannet blir stående i slangen over tid uten sirkulasjon., POLARFLEX PIRIT er kun til bruk for og holde vannet flytende i slangen under svært lave temperaturer.

Det kan bli lukt og komme hvit veske ut av slangen!

Hvis vannet blir stående i slangen uten sirkulering vil det normalt bli lukt og smak på vannet etter lengre tid. Løsning er og sette på trykk og få rent vann i mellom slangen. Skulle ikke dette hjelpe er litt oppvaskmiddel fint og gjennomskylle slangen med, deretter vil produktet fungere slik det er tiltenkt.

Hvor lang er den elektriske kabelen?

Strømkabel lengden på POLARFLEX PIRIT er 1,5 meter.

Hvor mye energi kommer POLARFLEX PIRIT slangen til å bruke?

Når POLARFLEX PIRIT slangen er tilkoplet bruker den fra 120W til 500W avhengig av hvilken lengde og diameter du har på slangen.

Er min POLARFLEX PIRIT slange jordet?

Hele slangen fra begynnelsen til slutt er jordet, inklusiv messing anslutningen.

Kan jeg serie kople flere slanger etter hverandre?

Ja, men strømtilførsel må tilpasses de ulike lengder (Watt forbruk) i forhold til sikring og kurs. Det anbefales likevel og knytte hver slangelengde opp mot eget ekstern stikk og kurs, samtidig som det må brukes frostfrie koplinger (NITO) eller Camlock! Husk alltid og isolere skjøter med isolasjons muffer.

Kan jeg kappe eller korte ned min POLARFLEX PIRIT slange?

Nei! Skjær ikke i slangen da blir den ødelagt.

Kan jeg få en lengre eller kortere POLARFLEX PIRIT slange?

Vi leverer slanger i fra 3,5- 6 -7,5- 12,5- 15-25 meters lengder med ulike diametere og koplinger. Spesial lengder kan bestilles på forespørsel!

Kan jeg la vannet fryse i slangen når den ikke er i bruk?

Ja. Om vannet er frossent setter du stikkontakten i støpslet og det vil gå 10-30 minutter innen varmekablene tiner opp isen så vannet kan flyte fritt igjen.

Utvalgte produkter

jekker-fk500
Tåjekk 5T
kr2500,00
smartkanne
Smartkanne 6L
kr400,00
Y6 Luftborhammer
6 Kg Luftborhammer
kr2500,00